Witte aspergequiche met ham

/Witte aspergequiche met ham

Witte aspergequiche met ham

Witte aspergequiche met ham
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Witte aspergequiche met ham
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4porties 45min
Porties Prep Tijd
4porties 45min
Ingrediënten
Porties: porties
Eenheden:
Ingrediënten
Porties: porties
Eenheden:
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Schil de asperges en snijd ca. 2 centimeter van de onderkant af. Kook de asperges in 15 minuten gaar.
  2. Vet een quichevorm (of springvorm) in en bekleed deze met het hartige taartdeeg. Leg de gekookte asperges naast elkaar in de bakvorm. Leg de schouderham tussen de asperges.
  3. Klop de eieren samen met de eiwitten en het scheutje melk los. Breng op smaak met peper en zout en schenk het eimengsel in de bakvorm.
  4. Verdeel de kruidenroomkaas over de quiche en bak de quiche in het midden van de oven in 20- 25 minuten gaar.
  5. Hak de bieslook fijn en strooi deze over de taart zodra je deze uitserveert.
Deel dit Recept
2017-06-01T14:07:39+00:00