Speculoosbonbons

/Speculoosbonbons

Speculoosbonbons

Speculoosbonbons
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Speculoosbonbons
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd Passieve Tijd
18porties 15min 2uur
Porties Prep Tijd
18porties 15min
Passieve Tijd
2uur
Ingrediënten
Porties: porties
Eenheden:
Ingrediënten
Porties: porties
Eenheden:
Instructies
  1. Leg de koffieleutjes op een schone theedoek, vouw deze dicht en rol met een deegroller eroverheen totdat de koekjes in kleine stukjes zijn gebroken. Hoeft geen poeder te zijn!
  2. Schud de theedoek leeg boven een kom en meng de Philadelphia en Speculoospasta goed door de kruimels. Draai van het mengsel ca. 18 balletjes zo groot als een 2 euromunt. Laat de balletjes hard worden in de koelkast (ca. 1 uur).
  3. Smelt na 50 minuten wachten de witte chocolade au-bain-marie. Haal de balletjes met 2 lepels door de chocolade en leg ze op een snijplank met bakpapier.
  4. Versier de bonbons met hagelslag ter decoratie of smelt de bruine chocolade en druppel deze als decoratie over de bonbons heen. Laat weer minimaal 1 uur hard worden in de koelkast.
Deel dit Recept
2017-05-23T15:44:39+00:00