Penne met asperges en zalm

/Penne met asperges en zalm

Penne met asperges en zalm

Penne met asperges en zalm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Penne met asperges en zalm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4pers 20min
Porties Prep Tijd
4pers 20min
Ingrediënten
Porties: pers
Eenheden:
Ingrediënten
Porties: pers
Eenheden:
Instructies
  1. Breng in een grote pan een ruime hoeveelheid water met zout aan de kook. Schil de asperges en snijd ze in stukjes van ca. 4 cm.
  2. Doe de penne en de stukjes asperge in het kokende water en kook ze in 10 minuten gaar. Giet de pasta met de asperges af.
  3. Rasp de schil van de citroen en pers hem uit. Snijd de zalmfilet in blokjes. Roer de ricotta met citroenrasp, zalm en citroensap naar smaak door de pasta met asperges.
  4. Verwarm het geheel - voorzichtig roerend- 2 tot 3 minuten op middelhoog vuur tot de zalm net gaar is.
  5. Snijd de basilicum in dunne reepjes. Breng de pasta op smaak met zout en (versgemalen) peper en roer de helft van de basilicum erdoor.
  6. Schep de penne met pasta en zalm op borden en strooi de rest van de basilicum erover.
Deel dit Recept
2017-07-13T11:16:05+00:00