Mediterraanse aardappelsalade

/Mediterraanse aardappelsalade

Mediterraanse aardappelsalade

Mediterraanse aardappelsalade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Mediterraanse aardappelsalade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4porties 20min
Porties Prep Tijd
4porties 20min
Ingrediënten
Porties: porties
Eenheden:
Ingrediënten
Porties: porties
Eenheden:
Instructies
  1. Zet een pan water op met wat zout. Schil de aardappels en snijd deze in kleine blokjes.
  2. Kook de aardappels in ca. 10-15 minuten tot ze gaar/zacht zijn. Snijd ondertussen de rode ui, paprika, tomaat en komkommer in kleine blokjes.
  3. Wanneer de aardappels klaar zijn, giet je deze af en doe ze vervolgens in een diep bord of een schaal. Voeg daarna ook de gesneden groenten toe en eventueel enkele fijngesneden blaadjes peterselie.
  4. Meng in een bakje de yoghurt met wat zout, peper, een geperst teentje knoflook en een scheutje olijfolie. Roer dit als laatste nog door de aardappels met groenten en de salade is klaar.
  5. Tip: Serveer de salade bij een lekker stukje vlees of vis van de barbecue of met een stevig stuk brood.
Deel dit Recept
2017-06-15T15:04:27+00:00